Σπ.Σπυρίδη 74

+30 2421106767

Τρόποι αποστολής

Τρόποι αποστολής

Με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα ενημερώνεστε με μήνυμα στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή στο κινητό τηλέφωνο που μας έχετε δηλώσει, για το χρόνο παράδοσης των προϊόντων σας ανάλογα με την περιοχή που έχετε επιλέξει να σας αποσταλούν και ανάλογα με τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει.

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι από 1 έως 10 εργάσιμες ημέρες. Από το παραπάνω διάστημα εξαιρούνται τα προϊόντα με ιδιαιτερότητες (π.χ. ειδικές παραγγελίες).

Η επιχείρηση tomargaritari.gr σας αποστέλλει τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει με συνεργαζόμενες εταιρίες ταχυμεταφορών – courier.

Το κόστος των μεταφορικών είναι € 4 για όλες τις αγορές σας έως € 50 και δωρεάν για αγορές άνω των € 50.

Σε περίπτωση που επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής και αποστολής την αντικαταβολή επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα € 2.

Σε περιπτώσεις που ο προορισμός της παραγγελίας χαρακτηρίζεται απομακρυσμένος ή δυσπρόσιτος από τις συνεργαζόμενες εταιρίες ταχυμεταφορών θα προηγείται συνεννόηση μαζί σας πριν την αποστολή της για τον ακριβή τρόπο παραλαβής. Σε αυτήν την περίπτωση έχετε την επιλογή της παραλαβής της παραγγελίας σας από τον πλησιέστερο σε εσάς σταθμό της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών χωρίς επιπλέον κόστος, (όταν η αγορά σας είναι από € 50 και άνω) ή την παράδοσή της στον απομακρυσμένο ή δυσπρόσιτο τόπο με επιπλέον χρέωση σύμφωνα με τους ισχύοντες τιμοκαταλόγους της συνεργαζόμενης εταιρείας.

Επιπλέον, όταν πρόκειται για αποσταλή σε περιοχή που χαρακτηρίζεται από τις μεταφορικές εταιρίες απομακρυσμένη ή δυσπρόσιτη, δεν υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με αντικαταβολή. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να προεξοφλήσετε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό είτε με πληρωμή μέσω της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Η επιχείρηση tomargaritari.gr λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έγκυρη ενημέρωση της διαθεσιμότητας όλων των προϊόντων που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό της κατάστημα και για την έγκαιρη παράδοση τους σε εσάς. Δεν ευθύνεται όμως για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που ξεφεύγουν από τον έλεγχό της. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, φυσικές καταστροφές, πανδημίες, προβλήματα και καθυστερήσεις των προμηθευτών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις κτλ.. Στην περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων, η επιχείρησή μας θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει.

Σε περίπτωση που κάποια παραγγελία δεν παραδοθεί στον πελάτη μας με υπαιτιότητα της εταιρίας ταχυμεταφορών την ευθύνη αναλαμβάνει η επιχείρηση tomargaritari.gr. Στην περίπτωση αυτή και αφού εξαντληθούν οι δυνατότητες εύρεσης της παραγγελίας, θα αναζητηθεί λύση σε συνεννόηση με τον πελάτη μας.